Paneer , avagy Sajtfölde!

Paneer , az a hely ahol ha megkérdeznénk , hogy van e vegetáriánus menü , csak kuncognának rajtunk! Van! ;) -Vegán... na az viszont nincs! Hiszen a Paneer a sajtról és annak kisütéséről szól , tésztával , krumplival , szendvicsben , hamburgerben , rántva , bárhogy. Gombóc Artúr sajtos kiadása.

Elhelyezkedés
Hát , Király utca 53... nem egy festői kutyás paradicsom. Eleve lefárasztott ebekkel érdemes érkezni , nekünk itt még Puki nem tudta dolgát névezni , Kolbász is csak az egyes számú műsort. Parkolni sokszor nehéz , de nem lehetetlen , 2 fordulóból többnyire lesz hely. Tömegközlekedni viszont nyilván pofon egyszerű.

SajtLand! (Étel)

paneer.jpg

Sajt , sajt és sajt! Na de nézzük mi mit szoktunk itt enni! A párom  rendszerint egy Mac n Cheese-t kér , mivel a

sajt után a tészta másik kedvence. Sajtos sült krumpli hmmmm...  Érdekessége , hogy egy kis alutálcában

készítik és egybe sütik frissen! A kéksajtos szóz olyan teli találat , hogy  jöhetne belőle lavórral is , azt is elfogyasztjuk! Én elsősorban a menüket  preferálom, rántott ementáli , sült krumpli szósz és előétel gyanánt egy  pohár forró sajt leves. Egy menüvel jól lehet lakni , de ha nagyon éhesen  érkeznétek akkor érdemes mellé némi pluszt is kérni , úgy biztos a siker. Ha szeretitek a ajtokat , tuti bejön , de  nem itt fogtok vaskos steaket enni!

Árak
Hát , vegyes a kép , a menük abszolút reálisak , a rántott sajtok viszon  picit túl vannak árazva. A Király utcához mérten igazából átlagosnak  mondható , ha meg azt is nézzük , hogy van kiszállítás is (bár sajnos mi  nem tarozunk bele a körzetekbe) akkor tök jó alternatíva egy esti  vacsihoz.

Kutyabarát faktor
Két gárdával találkoztunk az eddigi ott jártunk alkalmával. Az egyik  gárda  automatikusan hozza a vizet egy alu tálkában , a másik gárdánál  kérni kell. Ha nem 'kakasülőn' szeretnél ülni , akkor a galérián van  normál  magasságú asztal , itt azért jobban lehet kutyázni is , viszont  feljutás csak ölben! A lépcső sajnos meredek , biztos van akinek  összejön leesés nélkül , de mi nem kockáztatunk sosem. Ha a fenti aztal foglalt akkor sajnos kicsit kirekesztett marad a kedvenced , ez egy negatívum a mi szűkös társadalmi szempontunk alapján.

Verdikt
Mi szeretjük a Paneer kínálatát , de ne a kutyabarát jellege miatt. Sokszor voltunk és sokszor leszünk még , egy-egy szombati ebédre ideális kis beülős streetfood hely!

paneer2.jpg

 

Elhelyezkedés: 3 pont
Étel: 4 pont
Árak: 3 pont
Kutyabarát faktor: 2 pont
Verdikt: 3 pont

D&Z

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyamvacsoraja.blog.hu/api/trackback/id/tr6213688390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása